انواع تنباکو و روش های ساخت آن

انواع تنباکو

انواع تنباکو  و روش های ساخت آن

روش ساخت تنباکو

مرحله اول : سیب بزرگی را برداشته و آن را پوست می کنید البته باید گونه ای پوست بکنید که سیب به پوسته ها باشد.

مرحله دوم: پوست های که از قبل آماده کرده اید را کاملا خورد کنید.

مرحله سوم: پوست ها را با سرکه سفید در یک ظرفی ریخته و بگذارید یک هفته زمان ببرد و بعد از آن استفاده کنید.

انواع تنباکو

لاذقیه

در کشورهای شرقی N. tabacum تولید می شود. برگها در اثر آتش سوزی چوب های سخت و درختچه های معطر در قبرس و سوریه درمان و دود می شوند. لاذقیه دارای طعم و عطر و بوی بسیار متمایز دودی است و در مخلوط های تنباکو به سبک بالکان و انگلیسی استفاده می شود.

تنباکو برگ روشن (تنباکو ویرجینیا)

مدتی پس از جنگ 1812 ، تقاضا برای تنباکو ملایم تر ، سبک تر و معطر تر شد. اوهایو ، پنسیلوانیا و مریلند همه با انواع ملایم تری از گیاه تنباکو نوآوری کردند. کشاورزان سراسر کشور فرایندهای مختلف پخت را آزمایش کردند. اما این پیشرفت تا حدود 1839 اتفاق نیفتاد.

تولیدکنندگان متوجه شده بودند که خاک شنی و مرتفع گیاهان نازک تر و ضعیف تری تولید می کند. کاپیتان ابیشا اسلید ، از شهرستان کازول ، کارولینای شمالی دارای خاک قابل بارور و شنی قابل توجهی بود و انواع جدید “برگ طلا” را روی آن کاشت. اسلید برده ای به نام استفان داشت که در حدود سال 1839 به طور تصادفی اولین تنباکو روشن واقعی را تولید کرد. او از زغال سنگ برای راه اندازی مجدد آتشی که برای درمان محصول استفاده می شد ، استفاده کرد. موج گرما برگها را زرد کرد. اسلید با استفاده از این کشف ، سیستمی را برای تولید تنباکو روشن ایجاد کرد که در خاکهای فقیرتر کشت می شد و از زغال برای پخت حرارتی استفاده می کرد [نیاز به منبع].

اسلید برای به اشتراک گذاشتن فرآیند برگ روشن با سایر کشاورزان ، بارها در ملاقات عمومی ظاهر شد. موفقیت او به او کمک کرد خانه ای آجری در یانسی ویل ، کارولینای شمالی بسازد و در یک زمان برده های زیادی داشت. [2]

اخبار به سرعت در منطقه پخش شد. خاک ماسه ای نابارور در پایمانت آپالاچی ناگهان سودآور بود و مردم به سرعت تکنیک های دودکش را توسعه دادند ، روشی کارآمدتر برای درمان بدون دود. کشاورزان دریافتند که تنباکو برگ روشن به خاک نازک و گرسنه نیاز دارد و کسانی که نمی توانند محصولات دیگر را پرورش دهند ، متوجه شدند که می توانند توتون تولید کنند. مزارع سابق غیرمولد 20 تا 35 برابر ارزش قبلی خود رسید. تا سال 1855 ، شش شهرستان پیمونت مجاور ویرجینیا بر بازار دخانیات حاکم بودند.

با شروع جنگ داخلی ، شهر دانویل ، ویرجینیا یک بازار برگ روشن برای مناطق اطراف در شهرستان کاسول ، کارولینای شمالی و شهرستان پیتسیلوانیا ، ویرجینیا ایجاد کرده بود.

دانویل همچنین رئیس راه آهن سربازان کنفدراسیون بود که به جبهه می رفتند. اینها تنباکوی روشن را از دانویل به خطوط می آوردند ، آن را با یکدیگر و سربازان اتحادیه معامله می کردند و طعم کاملی برای آن ایجاد می کردند. در پایان جنگ ، سربازان به خانه رفتند و بازار ملی برای محصول محلی ایجاد شد. شهرستانهای کاسول و پیتسیلوانیا تنها دو شهرستان در جنوب بودند که پس از جنگ کل دارایی خود را افزایش دادند.

برلی

تنباکو برلی یک تنباکو سبک است که عمدتا برای تولید سیگار استفاده می شود. در ایالات متحده ، در یک کمربند هشت حالته تولید می شود که تقریباً 70 درصد آن در کنتاکی تولید می شود. تنسی تقریباً 20 درصد تولید می کند و مقادیر کمتری در ایندیانا ، کارولینای شمالی ، میسوری ، اوهایو ، ویرجینیا و ویرجینیای غربی تولید می شود. تنباکو برلی در بسیاری از کشورهای دیگر تولید می شود که عمده تولید آن در برزیل ، مالاوی و آرژانتین است. در ایالات متحده ، گیاهان دخانی برلی از دانه های گلوله شده در سینی های پلی استایرن که در ماه مارس یا آوریل روی یک بستر آب بارور شده شناور می شوند شروع می شوند.

کاوندیش

کاوندیش یک فرآیند پخت و یک روش برش تنباکو است و یک نوع تنباکو نیست. از فرآوری و برش برای بیرون آوردن طعم شیرین طبیعی در تنباکو استفاده می شود. Cavendish را می توان از هر نوع تنباکو تولید کرد ، اما معمولاً یکی از آنها یا ترکیبی از آن است. کنتاکی ، ویرجینیا و برلی و بیشتر برای تنباکو و سیگار برگ استفاده می شود.

این فرآیند با فشار دادن برگ های تنباکو به یک کیک با ضخامت حدود یک اینچ آغاز می شود. حرارت ناشی از آتش یا بخار اعمال می شود و تنباکو مجاز به تخمیر است. گفته می شود که این منجر به تنباکو شیرین و ملایم می شود. در نهایت ، کیک برش داده می شود. این برش ها باید از هم جدا شوند ، زیرا قبل از اینکه تنباکو به طور مساوی در یک لوله بسته شود ، بین کف دست خود بمالید. طعم دهنده [4] اغلب قبل از فشردن برگها اضافه می شود. انگلیسی کاوندیش از دودکش تیره یا ویرجینیا (DEC) استفاده می کند ، که بخارپز شده و سپس تحت فشار ذخیره می شود تا اجازه درمان و تخمیر آن را برای چند روز یا هفته بدهد.

کوروجو

یکی دیگر از انواع تنباکو کوروجو می باشد که نوعی توتون و تنباکو است که عمدتا در تهیه سیگار برگ استفاده می شود و در اصل در منطقه وولتا آباجو کوبا تولید می شد.

کوروجو در ابتدا توسط دیه گو رودریگز در مزرعه یا وگا ، سانتا اینس دل کوروجو توسعه داده شد و رشد کرد و نام خود را از مزرعه گرفته است. سالها به عنوان بسته بندی به طور گسترده بر روی سیگارهای کوبا استفاده می شد ، اما حساسیت آن به بیماریهای مختلف ، به ویژه قالب آبی ، باعث شد مهندسان ژنتیک کوبا اشکال مختلف ترکیبی را توسعه دهند که نه تنها مقاوم در برابر بیماری ها بلکه پوششهای عالی را نیز نشان می دهد. کیفیت ها

کریولو

Criollo عمدتا در ساخت سیگار برگ استفاده می شود. به گفته بسیاری ، این یکی از تنباکوهای اصلی کوبا بود که در زمان کلمب بوجود آمد. این اصطلاح به معنای بذر بومی است و بنابراین نوعی تنباکو با استفاده از این اصطلاح ، مانند کریولو دومینیکن ، ممکن است هیچ ربطی به دانه اصلی کوبا و یا هیبرید اخیر ، کریولو 98 نداشته باشد.

برای خرید انواع تنباکو می توانید به سایت ایران دود مراجعه کنید.

تفاوت تنباکو میوه ای و هکان

تنباکو میوه ای با میوه ها و طعم دهنده های میوه ای درست می شود و ضرر کمتری دارد البته اگر سنتی باشد. اما تنباکو هکان مربوط به شهرستان هکان جهرم است و طرفدار زیادی دارد چون تنباکوی شیرینی می باشد که پر مصرف ترین تنباکو در جنوب کشور است.

انواع برند های تولید کننده تنباکو

تنباکو الاسد طعمی اصیل و کیفیتی عالی دارد که به همین دلیل محبوبیت زیادی در بین مردم رایج پیدا کرده است. الاسد برای تولید خود از برگ تنباکو ارگانیک استفاده می کند و اسانس طعم های خود را از معتبرترین تولید کننده تهیه می کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *